2103422310, 2105243281 Σερρών 97 - Ακαδημία Πλάτωνος, Αθήνα logothetiskremagiera@gmail.com, if.logothetis@gmail.com
hero image
 
 
 
Λογοθέτης Σ. & ΣΙΑ ΟΕ
Επισκευή Κρεμαγιέρας Τιμονιού Φορτηγών & Λεωφορείων | Αθήνα
 
Η εταιρεία "Λογοθέτης Σ. & ΣΙΑ ΟΕ", η οποία εδρεύει Σερρών 97 - Ακαδημία Πλάτωνος στην Αθήνα, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 35 χρόνια στο χώρο της επισκευής κρεμαγιερών και υδραυλικών τιμονιών (υδραυλικών συστημάτων διεύθυνσης), καθώς και κιβωτίων ταχυτήτων - σασμάν μικρών και μεγάλων φορτηγών και λεωφορείων. 

Διαθέτοντας άρτια καταρτισμένο προσωπικό, που ειδικεύεται στις πιο σύγχρονες μεθόδους επισκευής, καθώς και σύγχρονο εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, ανταποκρινόμαστε και στις πιο απαιτητικές σύγχρονες ανάγκες. 

Η μακροχρόνια πορεία μας στον χώρο σας εγγυάται την υψηλή ποιότητα των εργασιών μας. Όλες οι επισκευές γίνονται με τα πλέον εξειδικευμένα συστήματα διάγνωσης και επισκευής και φυσικά με γνήσια ανταλλακτικά. Εγγυόμαστε τη σωστή επισκευή της υδραυλικής κρεμαγιέρας και του τιμονιού σας και δεσμευόμαστε για την παράδοσή της σε σύντομο χρονικό διάστημα όπου και αν βρίσκεστε σε όλη την Ελλάδα.

Επιπλέον, η πολύχρονη εμπειρία μας στην επισκευή σασμάν επαγγελματικών οχημάτων και οι συνεργασίες μας με τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρίες, μας έχουν εδραιώσει στον επισκευαστικό τομέα.

 


 


Απευθυνθείτε στην Λογοθέτης Σ. & ΣΙΑ ΟΕ στην Αθήνα για την επισκευή της κρεμαγιέρας, του τιμονιού και του σασμάν σας σίγουρα, υπεύθυνα και οικονομικά.
 

 


 

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!
  Ωράριο λειτουργίας: Δευτ. - Παρ. 9:00 - 17:00